top of page
AlHilo estética barcelona

Benvinguts a AlHilo Estètica

Look Great. Feel Amazing.

HORARI

Dilluns:

Dimarts:

Dimècres:

Dijous:

Divendres:

Tanquem al migdia en funció d'agenda

10:00h – 20:00h

10:00h – 20:00h

10:00h – 20:00h

10:00h – 20:00h

10:00h – 20:00h

depilacion alhilo barcelona

DEPILACIÓ AMB FIL

Descobreix aquesta tècnica depilatòria mil·lenària que procedeix d'Orient i està causant sensació a Occident. Està especialment indicada per a les celles perquè amb un adequat disseny de les mateixes i la seva precisa depilació al fil s'aconsegueixen uns resultats espectaculars. Realça la teva mirada amb aquesta tècnica completament natural, no agressiva amb la pell i que arrenca el borrissol d'arrel afeblint i retardant el seu creixement.

manicura pedicura alhilo barcelona

MANICURA I PEDICURA

AlHilo treballa en profunditat mans i peus per aconseguir els millors resultats. Treballarem ungles, cutícules, duricies, hidratarem i realitzarem un petit massatge. Pots escollir un esmalt normal o semipermanent amb la garantia que t’ofereix una de les millors marques del mercat d’avui en dia (CND Vinylux per un esmaltat normal o CND Shellac per el semipermanent).

depilacion cera barcelona

DEPILACIÓ CORPORAL

Per a uns millors beneficis de la pell, en AlHilo utilitzem ceres naturals amb les que eliminar el pel, tractant així la pell amb suavitat. Utilitzem cera calenta de xocolata per les zones íntimes i cera Roll-On d’un sol ús. Mimem la pell!

masaje alhilo barcelona

TRACTAMENTS CORPORALS

Perquè el teu cos també ho necesita dóna´t un caprici i oblida´t durant una estona de l'estrès i els problemes diaris posant-te en mans dels nostres professionals per gaudir d'una absoluta relaxació acompanyada, si ho desitja, d'aromes essencials.

tratamiento facial barcelona

TRACTAMENTS FACIALS

Gaudeix dels nostres tractaments facials específics de la marca CASMARA per a cada tipus de pell. 

bono regalo alhilo barcelona

BONO REGAL

Regala Bellesa i Benestar! Regala AlHilo!

AlHilo és un acollidor salonet d'estètica i bellesa situal al barri de Sant Gervasi-Galvany, Barcelona. Trovaràs una atenció personalitzada cap a tu i en cada tractament. Gaudeix de la depilació facial amb fil i deixa't endur per els nostres tractaments. 

CND Shellac
CND Vinylux
Natura Siberica
Natura siberica cremas
Model's Lower Face
"Cuida l'exterior tant com l'interior; perque tot és un"

BUDA

Contacta amb nosaltres!

Carrer Camp nº 13 (Cantonada General Mitre), 08021 Barcelona, Espanya

  • facebook
  • googlePlaces
  • instagram
bottom of page